Γυάλισμα αυτοκινήτου

Επαναφορά χρώματος με γυάλισμα και προστασία με κέρωμα αυτοκινήτου. Με την πολυετή εμπειρία μας και την γνώση μας στο βερνίκι αυτοκινήτων στο Car Planet μπορούμε να τονώσουμε το χρώμα, να εξαφανίσουμε μικρές γρατζουνιές, το φαινόμενο της αράχνης, τα μπιμπίκια και να ξαναζωντανέψουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας ξαναδίνοντας του γυαλάδα πού είχε όταν το αγοράσατε. Επίσης με τα προϊόντα νανοτεχνολογίας που εφαρμόζουμε πετυχαίνουμε να προστασία και διατήρηση του χρώματος του αυτοκινήτου σας από κουτσουλιές πουλιών, έντομα που σε συνδυασμό με τον ήλιο αφήνουν οξέα επιβλαβή για το χρώμα.

Επαναφορά - Ξεθάμπωμα φαναριών

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και υλικά που χρησιμοποιούμε για να επαναφέρουμε τα φανάρια που έχουνε θαμπώσει, κιτρινίσει ή καεί από τον ήλιο.

Έχουμε δύο μεθόδους επαναφοράς. Διαλέγουμε αυτή που χρειάζεται για διορθώσει το πρόβλημα – ζημιά που έχει το φανάρι του κάθε αυτοκινήτου.

  • Για απλώς θαμπωμένα φανάρια για το ξεθάμπωμα δουλεύουμε με αλοιφή, χρησιμοποιούμε δύο κρέμες με τριβείο ο χρόνος αποκατάστασης είναι περίπου 15 λεπτά και κόστος 13,00ευρώ.
  • Για θαμπά και πολυμερισμένα – καμμένα Επαναφορά με κιτ από γυαλόχαρτα νερού και αλοιφές με τριβείο ο χρόνος αποκαταστάσης.

Επαναφορά πλαστικών

Μαύρισμα το πλαστικών που έχουν καεί και έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο.