Γυάλισμα αυτοκινήτου

Επαναφορά χρώματος αυτοκινήτου με γυάλισμα και προστασία με κέρωμα, κεραμικής επίστρωσης, ή μεμβρανών προστασίας χρώματος αυτοκινήτου. Με την πολυετή εμπειρία μας και την γνώση μας στο βερνίκι αυτοκινήτων στο Car Planet μπορούμε να τονώσουμε το χρώμα,  να διορθώσουμε διάφορες ατέλειες όπως: μικρές γρατζουνιές, το φαινόμενο της αράχνης, διαθλάσεις, άλατα, καψίματα από κουτσουλιές πουλιών ή μυγάκια, μπιμπίκια και να ξαναζωντανέψουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας ξαναδίνοντας του γυαλάδα πού είχε όταν το αγοράσατε. Επίσης με τα προϊόντα νανοτεχνολογίας, κεραμικών  εφαρμόζουμε πετυχαίνουμε να προστασία και διατήρηση του χρώματος του αυτοκινήτου σας από κουτσουλιές πουλιών, έντομα που σε συνδυασμό με τον ήλιο αφήνουν οξέα επιβλαβή για το χρώμα, απίστευτη υδροφοβία, προστασία από άλατα και όξινη βροχή, ενώ με την τοποθέτηση μεμβράνων προστασίας χρώματος PPF μακροχρόνια προστασία του χρώματος από καψίματα από μυγάκια και κουτσουλιών πουλιών, επιβλαβών για το χρώμα επικαθήσεων και από μικρογρατζουνιές και πετραδάκια. 

Επαναφορά - Ξεθάμπωμα φαναριών

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και υλικά που χρησιμοποιούμε για να επαναφέρουμε τα φανάρια που έχουνε θαμπώσει, κιτρινίσει ή καεί από τον ήλιο.

Έχουμε δύο μεθόδους επαναφοράς. Διαλέγουμε αυτή που χρειάζεται για διορθώσει το πρόβλημα – ζημιά που έχει το φανάρι του κάθε αυτοκινήτου.

  • Για απλώς θαμπωμένα φανάρια για το ξεθάμπωμα δουλεύουμε με αλοιφή, χρησιμοποιούμε δύο κρέμες με τριβείο ο χρόνος αποκατάστασης είναι περίπου 15 λεπτά.
  • Για θαμπά και πολυμερισμένα – καμμένα Επαναφορά με κιτ από γυαλόχαρτα νερού και αλοιφές με τριβείο ο χρόνος αποκαταστάσης είναι μια ώρα.
  • Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να προστατέψουμε τα φανάρια εφαρμόζοντας μεμβάνες PPF της XPEL με ωφέλη όπως:
  • μακροχρόνια προστασία για να μην κιτρινίζουν και πολυμερίζονται,
  • αυτοίαση (self healing) των μικρών γρατζουνιών με την θερμότητα,
  • προστασία από πετραδάκια.

Επαναφορά πλαστικών

Μαύρισμα το πλαστικών που έχουν καεί και έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο.