Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος PPF

XPEL ULTIMATE PLUSTM

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ

Το 2011, η ΧPEL έφερε την επανάσταση στην βιομηχανία με την πρώτη αυτοθεραπευόμενη μεμβράνη προστασίας χρώματος στον κόσμο. Η ULTIMATE PLUSTM ανεβάζει και πάλι τον πήχη με ένα ασυναγώνιστο γυαλιστερό φινίρισμα και βελτιωμένη προστασία από συγκρούσεις. Η ULTIMATE PLUSTM έχει σχεδιαστεί ώστε να σας παρέχει την ηρεμία που χρειάζεστε στον δρόμο, διατηρώντας τις επιφάνειες του οχήματος σας ασφαλείς από πράγματα όπως τα χαλίκια, τα λάδια, τα οξέα εντόμων, τις ακαθαρσίες πουλιών, και σταματώντας τις φθορές στην βαφή πριν ξεκινήσουν.

Αυτοθεραπευόμενο Τελικό Στρώμα Που Ενεργοποιείται Με Την Θερμότητα

Κατασκευασμένη από μία ελαστομερή πολυουρεθάνη, η ULTIMATE PLUSTM θα αυτοθεραπεύσει μικρές γρατζουνιές & σημάδια με μία ελαφριά εφαρμογή θερμότητας στην επιφάνεια της μεμβράνης.

Δεν Κιτρινίζει

Η αποκλειστική σύσταση της μεμβράνης μας δεν θα κιτρινίσει από έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία, εξασφαλίζοντας πως οι προστατευόμενες περιοχές είναι σχεδόν αόρατες.

Ανθεκτική Στον Αποχρωματισμό & Στους Λεκέδες

Μην ανησυχείτε για σημάδια ή κηλίδες από ρύπους. H ULTIMATE PLUSTM είναι ανθεκτική στους λεκέδες & διατηρεί την καθαρότητα ακόμα και υπό τις σκληρότερες συνθήκες.

Αποτρέπει την Φθορά

Σταματήστε τα ραγίσματα, τις χαρακιές & τις γρατζουνιές στην βαφή, και διατηρήστε το όχημα σας όσο ωραίο ήταν την ημέρα που το αγοράσατε.

Τεχνολογία Στερέωσης Edge

Η ανύψωση & η αποκόλληση ανήκουν στο παρελθόν. Η χαρακτηριστική Τεχνολογία Στερέωσης Edge εξασφαλίζει πως η μεμβράνη παραμένει κολλημένη & κρατάει τις επιφάνειες προστατευμένες από τους ρύπους.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αυτοθεραπευόμενη

Όταν εκτίθεται σε θερμότητα, οι ενισχυμένες ιδιότητες καθαρής επίστρωσης εξαφανίζουν τις μικρές γρατζουνιές και τα σημάδια με το πέρασμα του χρόνου.

Ανθεκτική στους Λεκέδες

Οι βρωμιές από τον δρόμο, τα περιττώματα των πουλιών, οι ακαθαρσίες των εντόμων, και η μόλυνση του αέρα δεν θα αφήσουν λεκέδες ούτε θα κιτρινίσουν την μεμβράνη, σε αντίθεση με άλλες μεμβράνες χαμηλότερης ποιότητας.

Εγγύηση

Δημιουργήθηκε για να διαρκέσει. Η ULTIMATE PLUSTM υποστηρίζεται από την συνολική μας εγγύηση 10 ετών, που εξασφαλίζει πως το όχημα σας θα βρίσκεται στα καλύτερα του για τα επόμενα χρόνια.

Απόλυτα Λείο Φινίρισμα

Η προστασία θα πρέπει να είναι πανομοιότυπη με το εργοστασιακό χρώμα.

XPEL DAP

Βελτιστοποιημένο για ακρίβεια, το ULTIMATE PLUSTM έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί με το DAP, το ολοκληρωμένο αποθετήριο σχεδιασμού μας.

Ανθεκτικότητα

Η ULTIMATE PLUSTM περιέχει ανώτερη προστασία ενάντια στις συγκρούσεις, για οτιδήποτε βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και τον δρόμο.

Αντιηλιακές μεμβράνες τζαμιών αυτοκινήτου

Αντιηλιακές Μεμβράνες XPEL Prime CS δίνουν προστασία από την αντιηλιά και από ακτίνες UV

Μεμβράνες Wrap

Μεμβράνη προστασίας προβολέων

Προστατεύστε Τα Πάντα, Ειδικά Τους Προβολείς Σας

Με HID, LED και λάμπες λέιζερ που χρησιμοποιούν διάφανους polycarbonate ή ακρυλικούς φακούς, είναι ευκολότερο από ποτέ να δείτε τι βρίσκετε μπροστά σας στον δρόμο. Οι νέοι σύνθετοι προβολείς μπορεί να είναι ξεκάθαροι και λείοι, αλλά είναι και κοντά στον δρόμο – και εξαιρετικά ευάλωτοι σε ζημιές από θραύσματα και της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η Μεμβράνη Προστασίας Προβολέων XPEL έχει ένα αποκλειστικό εξωτερικό στρώμα που είναι σχεδόν αδύνατο να τραυματιστεί ή να γρατζουνιστεί, και ένα εσωτερικό στρώμα που δένεται με τους φακούς και εξισορροπεί οποιαδήποτε ατέλεια στην επιφάνεια. Είναι αρκετά παχιά ώστε να αντιμετωπίσει χτυπήματα από πέτρες, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει στην θερμότητα του προβολέα να διανέμεται φυσικά.