ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ EKO

 

Στα πλαίσια συνεργασία μας με την ΕΚΟ διαθέτουμε αποκλειστικά καύσιμα από την ΕΚΟ. Εδώ στο Car Planet πρώτο μας μέλημα είναι η αξιοπιστία της συναλλαγής και αμέσως μετά η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για εμάς η ποιότητα και η ποσότητα είναι αδιαπραγμάτευτα και επενδύουμε συνέχεια προς αυτές τις κατευθύνσεις. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του πρατηρίου διαθέτουμε ηλεκτρονικό σύστημα εισροών - εκροών και ηλεκτρονικές βέργες παρακολούθησης των δεξαμενών. Είμαστε συνδεμένοι με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχοντας ολοκληρωμένο σύστημα είσροών-εκροών όπως και αυτόματη έκδοση αποδείξεων σε όλες τις αντλίες αφου διαθέτουμε 18 θερμικούς εκτυπωτές αποδείξεων. Επίσης δίνουμε βάρος στην καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας γιαυτό και διαθέτουμε συνολικά 34 ακροσωλία αντλιών και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στο πρατήριο υγρών καυσίμων Car Planet EKO μπορείτε να εφοδιάσετε το όχημα σας με τα εξής καύσιμα:  βενζίνη αμόλυβδη 95 Ekonomy, βενζίνη αμόλυβδη 100 Racing, πετρέλαιο κίνησης Diesel Ekonomy, πετρέλαιο κίνησης Diesel Avio, πετρέλαιο κίνησης ΕΚΟ Diesel Winter και Υγραέριο κίνησης LPG. Συμπληρωματικά για να γνωρίζεται την κατάσταση του αυτοκινήτου σας μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε ένα γρήγορο τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας όπως η στάθμη των λαδιών, η στάθμη και η πυκνότητα του ψυκτικού υγρού, η στάθμη του υγρού για το παρμπρίζ, υγρά φρένων,υγρά συμπλέκτη, στάθμη υγρού τιμονιού, λάμπες-φώτα,κατάσταση υαλοκαθαρηστήρων, δύναμη μπαταρίας και πίεση ελαστικών. Επίσης μπορείτε να βρείτε με την βοήθεια μας το κατάλληλο λάδι για το αυτοκίνητο σας μιας και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε λιπαντικά οχημάτων σε πάρα πολλές μάρκες όπως: ΕΚΟ, Castrol, Μοbil, Aral, Total κα. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, πρόσθετα καυσίμου, υγρά για την μηχανή, αξεσουάρ, πατάκια, κουκούλες και πολλά άλλα σε εκπληκτικές τιμές. 

 

Τα καύσιμα που διαθέτουμε αναλυτικότερα... 

 

Η νέα βενζίνη 95ΕΚΟΝΟΜΥ:

Καθαρίζει καλύτερα τις βαλβίδες εισαγωγής και με μακροχρόνια χρήση διατηρεί καθαρό τον κινητήρα με αποτέλεσμα να βελτιώνει τις επιδόσεις του.
Προστατεύει τον κινητήρα από φθορές, μειώνοντας τις τριβές
Είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον (λιγότεροι εκπεμπόμενοι ρύποι)
Απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές για να τους προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου έως 2%.

Η 95ΕΚΟΝΟΜΥ βασίζεται σε μια νέα βελτιωμένη σύνθεση με πρόσθετα και ρυθμιστές τριβής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης έως και 1* λίτρο σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ, χαρίζοντας έως και 300 επιπλέον χιλιόμετρα το χρόνο με την ίδια ποσότητα καυσίμου.

*με βάση τη μικρότερη χωρητικότητα ρεζερβουάρ και γέμισμα 50 λίτρων καυσίμου. η σύγκριση αφορά την απόδοση μιας απλής βενζίνης και την απόδοση της ίδιας αυτής απλής βενζίνης μετά την προσθήκη των ειδικών πρόσθετων της 95ΕΚΟΝΟΜΥ. το ακριβές εξοικονομηθέν ποσό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.

περισσότερα...

 

EKO RACING 100 Speed


Ανώτερη βενζίνη αμόλυβδη 100 οκτανίων διαφοροποιημένη με πακέτο προσθέτων.

Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του 2009 περιέχοντας πολύ χαμηλό θειάφι (10 ppm, δηλ. 5 φορές χαμηλότερο από την κρατική προδιαγραφή).
Δίνει αυξημένη δύναμη κυρίως σε ακραίες συνθήκες οδήγησης (υψηλές στροφές, μεγάλα φορτία)
Συντελεί στην παράταση ζωής του καταλύτη (μικρή περιεκτικότητα σε θείο)
Καθαρίζει τις βαλβίδες εισαγωγής με αποτέλεσμα ο κινητήρας να διατηρεί / Βελτιώνει τις επιδόσεις του
Είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον (μείωση ρύπων ποσοτικά και ποιοτικά)
Προστατεύει τον κινητήρα από φθορές
Ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου

περισσότερα...

 

ΕΚΟ Diesel ΕΚΟΝΟΜΥ

H ΕΚΟ, κατανοώντας την ανάγκη των πελατών της για μεγαλύτερη οικονομία στις καθημερινές τους μετακινήσεις, δημιούργησε το EKO DIESEL ΕΚΟΝΟΜΥ. Ένα νέο καύσιμο, που συνδυάζει μεγαλύτερη οικονομία και υψηλότερη απόδοση!

• Εξοικονομεί έως και 4% δηλ. έως και 5 λεπτά/λίτρο*.
• Αυξάνει την απόδοση του κινητήρα.
• Μειώνει το θόρυβο της μηχανής έως και 15%.
• Εξασφαλίζει εξαιρετική απορρυπαντική και αντιδιαβρωτική προστασία σε όλους τους τύπους κινητήρων.
• Αποτρέπει το σχηματισμό επικαθήσεων στα μπεκ.
• Μειώνει τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου και άκαυστων σωματιδίων.
• Περιορίζει τα έξοδα συντήρησης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

*Με βάση τιμή αναφοράς για το πετρέλαιο κίνησης 1,25€/λίτρο και την εξοικονόμηση εώς και 4% όπως προκύπτει ως μέση τιμή αποτελεσμάτων μετρήσεων σχετικά με το ειδικό πρόσθετο του EKO DIESEL ΕΚΟΝΟΜΥ που έχουν διενεργηθεί στα εργαστήρια της Total ACS. Η σύγκριση αφορά την κατανάλωση ενός diesel χωρίς πρόσθετα και την κατανάλωση του ίδιου αυτού diesel μετά την προσθήκη των ειδικών προσθέτων του EKO DIESEL ΕΚΟΝΟΜΥ με αμετάβλητες όλες τις άλλες παραμέτρους. Το ακριβές ποσοστό της εξοικονόμησης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.

περισσότερα...

 

ΕΚΟ Diesel Avio

Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία χημικών στον κόσμο, η ΕΚΟ, στο DIESEL Avio Double Filtered, όχι μόνο ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετα για μέγιστη απόδοση, αλλά δημιουργεί ένα νέο καύσιμο στο οποίο εφαρμόζεται η τεχνολογία φίλτρων καυσίμων των αεροσκαφών στο Diesel του αυτοκινήτου σας, απογειώνοντας τον κινητήρα του!

περισσότερα...

 ΕΚΟ Diesel Winter

Το πετρέλαιο σαν καύσιμο σε αντίθεση με την βενζίνη παγώνει πολύ πιο εύκολα, στο Car Planet διαθέτουμε για τους χειμερινούς μήνες το EKO Diesel Winter το οποίο χάρη στα αντιπαγωτικά του πρόσθετα αντέχει σε θερμοκρασία μέχρι -21 βαθμούς κελσίου.

 

ΕΚΟ Υγραέριο Κίνησης (Auto Gas)

Το Υγραέριο Κίνησης (Autogas) είναι Μείγμα Βουτανίου-Προπανίου σε ενδεικτική αναλογία 80%-20%.
Στις περιπτώσεις όπου το Μείγμα που πωλείται από ένα Πρατήριο Υγραερίου είναι πλουσιότερο σε Προπάνιο, τότε το Υγραέριο Κίνησης έχει υψηλότερη πίεση και χαμηλότερο βάρος ανά λίτρο και αυτό πέραν κάποιας "σχετικής" βελτιωμένης απόδοσης του οχήματος, έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη καύση και τη διάνυση λιγότερων χιλιομέτρων ανά ρεζερβουάρ.

Σήμερα, η χρήση Υγραερίου στα Οχήματα (Ι.Χ και Επαγγελματικά) είναι απολύτως ασφαλής, υπό την προϋπόθεση ότι τα εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, είναι σύμφωνα με τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και η μετατροπή έχει γίνει σε Εξουσιοδοτημένο και Πιστοποιημένο Συνεργείο. Αντιστοίχως και η συντήρηση του Οχήματος, θα πρέπει να γίνεται σε Εξουσιοδοτημένα και Πιστοποιημένα Συνεργεία, αναλόγως του Κατασκευαστή του Οχήματος.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Υγραερίου Κίνησης, έναντι της Βενζίνης και του Πετρελαίου, είναι το σημαντικά χαμηλότερο κόστος καυσίμου και οι σημαντικά μειωμένες εκπομπές ρύπων.